Wij zijn Internos 3

“Waar kun je chillen en toch vooral jezelf zijn?”

De jeugdvereniging Internos 3 biedt leuke activiteiten voor alle kinderen uit Twisk. Van creatieve uitspattingen tot leuke wedstrijdjes: Internos 3 biedt een leuke uitdaging voor alle leeftijden. Op deze pagina houden we je graag op de hoogte wat er binnenkort te doen is en wat we met z’n allen hebben gedaan.

Meedoen?

Wat doet Internos 3?

Spelletjes spelen

Samen spelen is altijd leuker! Bij Internos 3 brengen we je graag in contact met vriendjes en vriendinnetjes die net als jij, het leuk vinden om samen te spelen.

Samen spelen is altijd leuker! Bij Internos 3 brengen we je graag in contact met vriendjes en vriendinnetjes uit Twisk die het – net als jij – leuk vinden om samen spelletjes te doen. Misschien zelfs om een wedstrijdje te spelen. Kom dus ook snel een keer mee spelen.

ministries-1

Samen spelen is altijd leuker.
Speel mee!

Creatieve workshops

Samen leuk creatief bezig zijn. We organiseren diverse workshops.

Ieder kind is creatief. Wil je ook samen kunst maken? Internos 3 organiseert vaak leuke workshops waarbij we je creatieve talent aanspreken. Soms komt iemand ons ook iets leren. Kom ook een keer langs!

ministries-1

Iedereen is creatief!
Doe mee!

Muziek maken en luisteren

Muziek maken, zingen en dansen zijn belangrijke activiteiten voor de kids. Internos 3 organiseert regelmatig leuke middagen met dansen en muziek maken.

Muziek maken, zingen en dansen zijn belangrijke activiteiten voor de kids. Internos 3 organiseert regelmatig leuke middagen met dansen, muziek maken en zingen. Kom dus ook een keer met ons meedoen!

ministries-1

Samen zingen, dansen en muziek maken!
Doe mee!

Heb jij een leuk idee

Heb je een leuk idee? Laat het ons weten! Heb je een leuk filmpje of leuke foto’s? Stuur ze dan naar ons toe! Ook zijn we op zoek naar mensen die onze activiteiten mee willen begeleiden. Klik hier om een e-mail naar ons te sturen. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact op!