NUT Departement Twisk maakt deel uit van de landelijke NUT-organisatie, die werd opgericht ‘Tot Nut Van Het Algemeen’.

henkjanvisser

Voorzitter Henk Jan Visser over ’t NUT:

“De Maatschappij tot Nut van het Algemeen, kortweg NUT, heeft als doelstelling een verbindende factor te zijn in Twisk. Waar in het verleden het NUT aan de basis stond van diverse verenigingen en maatschappelijke organisatie is het nu onze hoofdtaak om te zorgen voor een gevarieerd jaarprogramma m zo de inwoners van Twisk en de leden van NUT Twisk met elkaar in contact te brengen en te zorgen voor verbinding.

Denk hierbij aan onder andere onze cabaret avond, maar ook aan ‘Kerst op het plein’. Aan groot en klein wordt gedacht. De jeugd heeft ook onze aandacht, dit doen wij door de jeugd vereniging Internos 3 te ondersteunen en te betrekken bij onze activiteiten. Het NUT Twisk is voor iedereen in Twisk en daarbuiten en heeft als doel een inspirerende en stimulerende vereniging te zijn waar iedereen zich thuis voelt. “Het Nut Goed voor Elkaar”.

 


Zelf iets organiseren?

Het NUT kan putten uit een groot netwerk, enorm veel kennis en zeer veel mogelijkheden om een evenement te organiseren. Dit stelt ’t NUT graag ter beschikking. Wilt u zelf iets organiseren en kunt u wel wat hulp gebruiken?

Laat het ons weten

Bestuur van NUT Twisk

Henk Jan Visser

Voorzitter

Wil van der Linden

secretaris

Nel Kay

penningmeester

Marjolein Looij

Vice-voorzitter

Marga Ham

Bestuurslid

Johan Kappelhof

Bestuurslid

Het Nut in Twisk organiseert activiteiten op het gebied van ontmoeting, cultuur en vermaak in het prachtige dorp Twisk. Daarnaast ondersteunt het initiatieven die bijdragen aan onderlinge verbondenheid en activiteiten die het dorp levendig houden. Voor slechts 16 euro per jaar kunt u ’t NUT Twisk steunen en u krijgt daarmee tot vrijwel alle activiteiten GRATIS ENTREE. Wilt u zelf iets organiseren? Dan helpt ’t NUT u graag met alle kennis, ervaring en ondersteunende middelen die het tot haar beschikking heeft. Neem gerust contact met ons op!