“Ooit een kijkje kunnen nemen … zonder een voet over de drempel te zetten?”

Op zondagmiddag een rondleiding door het prachtige dorp Twisk. U krijgt uitleg en informatie over verschillende stolpboerderijen, het Fostedina huis en andere wetenswaardigheden. De rondleiding wordt gegeven door ervaren en enthousiaste gidsen.  De wandelingen starten om half 2, duren ongeveer 1,5 uur en na de wandeling is er de mogelijkheid om een expositie in de Grote Kerk te bekijken.

Mee wandelen?

Rondleidingen door Twisk

Samen historie ontdekken

Alle rondleidingen door Twisk worden begeleid door enthousiaste ervaren gidsen.

Op zondagmiddag een rondleiding door het prachtige dorp Twisk. U krijgt uitleg en informatie over verschillende stolpboerderijen, het Fostedina huis en andere wetenswaardigheden. De rondleiding wordt gegeven door ervaren en enthousiaste gidsen. De wandelingen starten om half 2, duren ongeveer 1,5 uur en na de wandeling is er de mogelijkheid om een expositie in de Grote Kerk te bekijken.

karckezolder

Expositie Ned. Hervormde Kerk.
Doe mee!

Rondleiding voor groepen

Rondleiding als arrangement.

Samen een rondleiding maken door Twisk als bedrijfsuitje of familie-evenement? U kunt dit ook combineren met een diner in het Twiskerslot of een bezoek aan de Zomerstal in Opperdoes. Wij kunnen rondleidingen doordeweeks en in het weekend aanbieden. Speciaal voor kinderen hebben wij ook een ervaren gids.

De Zomerstal Opperdoes

Rondleiding voor groepen.
Meer informatie

Zin om mee te doen?

In juli en Augustus worden er rondleidingen gehouden. Wilt u voor een leuk (familie)evenement een rondleiding als arrangement? Neem dan hier contact met ons op!

“Eigenlijk zouden alle (nieuwe) bewoners een rondleiding moeten doen!”

— Pieter en Helen Meijers, woonachtig in Twisk sinds 2008

[/column_1]
[/column]